Deskundig advies
Zeer scherpe prijzen

URE zonnepanelen

Tier-1 kwaliteitszonnepanelen

URE zonnepanelen zijn misschien de laatste in de lijst van onze drie A-merken zonnepanelen, maar staan zeker niet het laagste. URE staat voor United Renewable Energy Corporation. Het is een Taiwanees bedrijf dat ook de productie van de panelen volledig in Taiwan uitvoert.

Er worden pas sinds 2019 zonnepanelen onder de naam URE ontwikkeld, wat komt doordat URE is ontstaan vanuit een fusie van drie bedrijven: Neo Solar Power, Gintech en Solartech. Door hun krachten te combineren is URE niet alleen een grote producent, maar ook een producent van zonnepanelen van hoge kwaliteit.

 

Tier-1 zonnepanelen

De zonnepanelen van URE zijn zogenaamde Tier-1 zonnepanelen, wat betekent dat ze aan strenge eisen voldoen: URE heeft zelf de volledige productie in handen, investeert in ontwikkeling en innovatie en werkt met geautomatiseerde processen voor minder fouten in de panelen. Slechts zo’n 2% van alle zonnepaneel producenten vallen onder dit label. 

Bij Zonnemarkt kunnen we dan ook zeker bevestigen dat URE zonnepanelen levert van hoge kwaliteit.

Eigenschappen van URE zonnepanelen

Door URE zonnepanelen in huis te halen (of op uw dak om precies te zijn), bent u verzekerd van kwaliteit. De Taiwanese producten van URE zijn betrouwbaar en zorgen voor een hoog rendement. En deze kwaliteit is ook terug te zien in andere eigenschappen van de URE zonnepanelen.

 

30 Jaar opwerkgarantie

Zo hebben de zonnepanelen van URE maar een laag jaarlijks verlies op het oorspronkelijke rendement. Zo laag, dat URE u verzekerd van een opwekgarantie van 30 jaar: ook na 30 jaar moeten de URE zonnepanelen nog op 80% van het oorspronkelijke rendement stroom opwekken. En die 30 jaar, dat houden ze makkelijk vol. Zowel in het opwekken als de fysieke staat van de zonnepanelen. De zonnepanelen van URE kunnen namelijk goed tegen een stootje, in de vorm van verschillende weersomstandigheden. In de ‘Full Black’ uitvoering zien ze er ook goed uit op uw dak.

Als grote producent kunnen ze onderdelen ontwikkelen die ook aan hun eigen kwaliteit voldoen. Tegelijk hebben ze ook de capaciteit om hun eigen zonnepanelen te blijven ontwikkelen en blijven ze streven naar het produceren van zonnepanelen die de maximale hoeveelheid elektriciteit kunnen opwekken.

Duurzame productie

Wat ons ook erg aanspreekt aan URE als zonnepanelenproducent, is dat ze zo groen mogelijk produceren. Ze zijn bijvoorbeeld continu bezig de hoeveelheid afval die ze produceren, te verkleinen.

Wilt u weten waarom URE zonnepanelen de geschikte zonnepanelen voor u zijn, en dit niet Sunpower of Hyundai moet zijn? Onze adviseurs bespreken dit graag tijdens het adviesgesprek dat op basis van uw factuuraanvraag wordt ingepland.

Wilt u meer weten over wat de 10 beste zonnepanelen zijn? Op deze pagina vind u een top 10 beste zonnepanelen

Voordelen van URE zonnepanelen

De zonnepanelen van URE hebben een aantal voordelen. Hieronder vindt u de voordelen van URE zonnepanelen op een rijtje:

  • Hoog rendement;
  • Laag jaarlijks verlies op het rendement;
  • Hoge productiestandaarden gezien URE tot de Tier-1 zonnepanelen behoort;
  • Eigen productie van onderdelen en ander materiaal, waardoor de panelen goed op kleur en kwaliteit kunnen worden uitgekozen. Hierdoor zijn verschillen nagenoeg minimaal;
  • Hoge kwaliteit van de zonnepanelen zelf;
  • De zonnepanelen van URE kunnen op verschillende systemen worden aangesloten;
  • Goede service en garantie, wat een lang gebruik van de zonnepanelen verzekerd;
  • Duurzame productie, wat eigenlijk ook niet anders kan voor een product voor groene energie.

Garanties

Bij URE geloven ze in de kwaliteit van hun eigen producten. Daarom krijgt u 25 jaar productgarantie op uw URE panelen. Dat betekent dat wanneer er binnen deze 25 jaar iets mis blijkt te zijn met de URE zonnepanelen, deze zonnepanelen worden vervangen of gerepareerd. 

Om daar nog een schepje bovenop te doen, geeft URE u 30 jaar garantie op het vermogen van de zonnepanelen. Dat betekent dat de URE zonnepanelen ook na 30 jaar nog energie moeten opwekken op een vermogen van minstens 80% van de oorspronkelijke capaciteit.

Met deze garanties zorgt URE ervoor dat u tientallen jaren zorgeloos zonne-energie kunt opwekken.

Ontwikkelingen van URE

URE is één van de grootste producenten van zonnepanelen in Taiwan. Als Tier-1 producent van zonnepanelen steekt URE ook flinke uren in Research & Development, onderzoek en ontwikkeling voor en van hun zonnepanelen, maar ook van de zonnecellen in de panelen. 

Deze focus op ontwikkeling zorgt ervoor dat URE niet alleen streeft naar kwaliteit, maar ook producten die betere prestaties leveren. Zo maakt URE de zonnepanelen niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer. Natuurlijk zijn wij een fan van zonnepanelen met een hoge efficiëntie, maar duurzaamheid is natuurlijk ook belangrijk als we van groene energie willen kunnen spreken.

 

URE producten

URE maakt op dit moment nog alleen zonnepanelen, maar geen omvormers of monitorsystemen. Daarnaast produceert URE ook thuisbatterijen en batterijen voor grootschalige energieopslag