Deskundig advies
Zeer scherpe prijzen

Onze partners

Samen naar een duurzame toekomst!

De kracht van Zonnemarkt kan alleen tot zijn recht komen met betrouwbare partners, waarmee wij alleen het beste van het beste van A tot Z kunnen leveren voor u als klant.

Gratis offerte aanvraag

Wie zijn onze partners

Ons netwerk van partners is essentieel in het verwezenlijken van onze missie bij Zonnemarkt.

Energy Focus

Energy Focus helpt ondernemers met het verlagen en onder controle brengen van energiekosten door betere energie inkoop, vermindering van het energieverbruik en financieel-administratieve controles op energiegebied.

Greenchoice

Greenchoice is de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland, is altijd voordeliger en helpt u met energie besparen en zelf groene energie opwekken.

Energieloket

Energieloket.nl is een initiatief van Bespaar Lokaal en de 12 Natuur en Milieufederaties. Op Energieloket.nl vindt u een overzicht van alle energieloketten en provinciale energieservicepunten in Nederland.

Boonstoppel

Boonstoppel heeft al ruim 12,5 jaar ervaring in het verzilveren van subsidies gericht op innovatie, duurzaamheid en internationalisering voor bedrijven.

De SamenwerkingsUnie

De SamenwerkingsUnie is de sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt en ontwikkelt naar zelfstandig werken op de arbeidsmarkt.

Nationale belastingadviseurs

Speerpunt in onze werkwijze is daarom het contact dat wij hebben met onze klanten om zo een stukje gemoedsrust te kunnen bieden. Van het begin tot het eind nemen wij onze klanten bij de hand om hen een zo prettig mogelijke ervaring te bieden gedurende het traject.

Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is de onafhankelijke tussenpersoon tussen de overheid en het bedrijfsleven. Via het Duurzaam Bouwloket kunnen bewoners ook lokale goedgekeurde bedrijven vinden die kwalitatief goede producten leveren. En goede garanties geven en de juiste kwaliteitskeurmerken in huis hebben.

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie, gevestigd in Bunnik, die dient als belangenorganisatie, platform en nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. Daarnaast is BOVAG een werkgeversorganisatie en houdt zich bezig met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsomstandigheden, onderwijs en collectieve regelingen ten behoeve van arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen en pensioenen.

Huisverduurzamen.nl

Huisverduurzamen.nl is een aannemer die veel kennis heeft over verduurzaming. Het bedrijf is tekenend voor kwaliteit, kennis en vereenvoudigt vele verschillende lastige klussen

Isolatie Centraal

In de wereld van isolatie zijn er maar weinig specialisten die zowel service als specialisme kunnen bieden. Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal met maar één doel: Door service en kwaliteit samen te brengen de grootste isolatie specialist van Nederland worden.

Bespaar Maatschappij

"Bespaar Maatschappij is de duurzaamheidsspecialist in Overijssel en Gelderland. Zij richten zich voornamelijk op duurzaam wonen en het leveren van op maat gemaakte duurzame oplossingen. Dit doen ze voor de particuliere sector, allerlei bedrijven, de publieke sector, ontwikkelaars, investeerders en landeigenaren. We bieden oplossingen die een duidelijk en duurzaam verschil maken voor mens en omgeving."

BOX energie

Bij BOX energie willen we positief bijdragen aan de maatschappij. We ondersteunen organisaties die ons oprecht raken. Door jouw energieverbruik te koppelen aan een structurele donatie, maken we samen het verschil. Daarom ontvang je van ons een stroometiket waaruit blijkt dat we 100% groene stroom leveren.