Deskundig advies
Zeer scherpe prijzen

Onze persoonlijke aanpak

  • 1 Vraag gratis advies & bereken uw opbrengst
  • 2 Plaats uw bestelling samen met onze adviseur
  • 3 Voorbereidingen en afspraak voor installatie
Gratis offerte aanvragen
Stap 1

Vraag gratis advies & bereken uw opbrengst

Onze adviseurs staan altijd open voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en daksituatie met u doorgenomen. Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een persoonlijke Zonnemarkt offerte op maat. Mocht u geen interesse hebben in een adviesgesprek aan huis, dan kunnen wij u natuurlijk ten alle tijden ook telefonisch te woord staan.

Stap 2

Plaats uw bestelling

Indien u besluit gebruik te maken van onze aanbieding zullen wij u van harte welkom heten als klant van Zonnemarkt. Na akkoord, zorgt uw persoonlijke adviseur dat de configuratie en opties worden overhandigd aan onze collega’s van de werkvoorbereiding en planning. Aan de hand van de verkregen informatie over uw systeemcomponenten en wensen wordt er een onderdelenlijst opgesteld. Uw systeem wordt vervolgens op maat samengesteld in ons magazijn en klaargezet voor de dag van installatie.

Stap 3

Installatie in 1 dag

Van A tot Zonnemarkt. Makkelijk en deskundig.

Kennismaking met de monteur

De installateurs vangen op de dag van installatie doorgaans tussen 08:00 uur en 9:00 uur bij u aan. Voorafgaand aan de installatie worden alle stappen met u doorlopen.

De monteur installeert de zonnepanelen

Wij doen altijd ons uiterste best de installatie binnen 1 dag af te ronden, zodat u aan het einde van de dag kunt gaan genieten van uw eigen opgewekte energie.

Onze monteurs controleren alles van A tot Z

Na oplevering worden uw panelen toegevoegd in het online monitoringsportaal. Binnen 5 werkdagen kunt u de panelen uitlezen via de betreffende app.

U kunt genieten en alles is geregeld

Het systeem werkt en is naar wens opgeleverd. Mocht u naar aanleiding van de installatie nog vragen hebben, dan staat ons serviceteam altijd voor u klaar!

Vragen over installatie

Uw installatie dient aangemeld te worden bij de netbeheerder via de website www.energieleveren.nl. Of uw meter in staat is om terug te lopen is afhankelijk van het type meter dat u in de meterkast heeft hangen. Uw adviseur kan u hierover inlichten.

Nadat u opdracht heeft gegeven aan Zonnemarkt ontvangt u van ons aanvullend een stappenplan om de aanmelding te verrichten. De netbeheerder kijkt vervolgens of uw meter geschikt is voor het terugleveren van energie. Mocht blijken dat uw meter niet geschikt is voor teruglevering, neemt de netbeheerder contact met u op om deze te vervangen.

Wanneer de zonnepanelen op uwgekochte woning liggen vallen ze in de meeste gevallen onder de bestaande opstalverzekering van uw woning. Informeer altijd voor de zekerheid of dit het geval is! Belangrijk is om te weten of uw zonnepanelen aan het dak gemonteerd zijn of los op het dak staan.

Wanneer ze los op het dak staan, zijn ze geen onderdeel van het onroerend goed en is de kans groot dat deze niet worden gedekt door uw opstalverzekering. De panelen dienen dan te worden ondergebracht in de inboedelverzekering.

Wij doen altijd ons uiterste best de installatie binnen 1 dag af te ronden, het komt zelden voor dat dit niet lukt. Indien dit het geval is, nemen wij  binnen 3 werkdagen na aanvang van de installatie contact op om een vervolgafspraak met u in te plannen.

De adviseur zal met u doorlopen waar de omvormer geplaatst dient te worden en hoe het kabeltraject zal verlopen. Geeft u hierbij vooral aan waar uw voorkeur naar uit gaat. De installateur zal op de dag van installatie altijd bekijken of het beoogde traject ook daadwerkelijk mogelijk is.

Lees meer
18.000
Tevreden klanten
215.000
Zonnepanelen door heel Nederland
20
Eigen monteurs
25
Deskundige adviseurs