Deskundig advies
Zeer scherpe prijzen
Terug

Certificeringen

Install Q certificaat

Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt.

Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor het vakgebied van toepassing zijn.

SEI

De Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) is opgericht door UNETO-VNI, de branche-organisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo vaklui en anderzijds vakbekwame installateurs. U vindt deze doelstelling op de website van het SEI.
SEI is één van de partners binnen het Zonnekeur keurmerk. Het SEI keurmerk is uw garantie voor een goede installatie.

Techniek Nederland

Ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Techniek Nederland is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en een factor van belang in de Nederlandse economie en samenleving. Techniek Nederland onderhoudt contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

KviNL

Kwaliteit voor Installaties Nederland

KviNL zet zich in voor de waarborging van kwaliteit binnen de gehele installatiesector. De organisatie is ontstaan uit de fusie van twee vergelijkbare stichtingen: KBI en Sei. KviNL biedt bedrijven de kans om kennis op te halen en certificaten te bemachtigen die vakmanschap aantonen. De officiële KviNL-erkenning helpt consumenten om vakbekwame installateurs te herkennen. Binnen de organisatie werken opdrachtgevers, aanbieder en de overheid samen om een hoog kwaliteitsniveau binnen de installatiesector te garanderen

Conformiteitsverklaring omvormer fabrikanten

Omvormers voldoen aan wetgeving met conformiteitscertificaten. Dat is belangrijk voor uw verzekeraar. Dit betekent namelijk dat de producten gecontroleerd zijn en dat deze verzekerd zijn als er iets gebeurd ten gevolge van deze producten.

-Conformiteitsverklaring Enphase IQ7 & IQ7+

Conformiteitsverklaring Enphase IQ7a & IQ7X

-Conformiteitsverklaring SolarEdge

-Conformiteitsverklaring Growatt

GFDE

Zonnemarkt is aangesloten bij de Stichting GarantieFonds Duurzame Energie, dat biedt u de zekerheid dat uw investering in zonnepanelen goed voor elkaar is! Aangesloten leveranciers dienen  aan strikte voorwaarden te voldoen. Ze hebben ruime ervaring met levering en installatie van zonnepanelen, hebben aantoonbaar gemaakt dat ze hun financiën op orde hebben en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden. Kwaliteit, ervaring en financiele zekerheid zorgen ervoor dat u als eindklant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energie systeem.

Voor klanten, van wie het systeem is aangemeld bij de GFDE en die voor hun systeem het GFDE-garantiecertificaat hebben ontvangen, biedt GFDE tevens de volgende zekerheden. In geval van faillissement wordt de afhandeling van productgaranties en installateursgarantie door de GFDE overgenomen. Bij geschillen kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van de GFDE.

Wij melden uw systeem niet standaard aan bij GFDE, maar bieden iedere klant de keuze om hier gebruik van te maken. Zo kan een ieder zelf bepalen of aanmelding voor hem/haar een toegevoegde waarde heeft. Wij vragen doorgaans geen aanbetaling.

Hier vindt u het garantiereglement van de Stichting GarantieFonds Duurzame Energie, hierin vindt u alle voorwaarden gedetailleerd terug. Als u er voor kiest uw systeem bij GFDE aan te laten melden – dit kunt u op de koopovereenkomst bij ‘extra opties’ eenvoudig aankruisen – dan is dit reglement van toepassing na ontvangst van het GFDE-garantiecertificaat.