Deskundig advies
Zeer scherpe prijzen
Terug

GFDE & CE

Conformiteitsverklaring omvormer fabrikanten

Omvormers voldoen aan wetgeving met conformiteitscertificaten. Dat is belangrijk voor uw verzekeraar. Dit betekent namelijk dat de producten gecontroleerd zijn en dat deze verzekerd zijn als er iets gebeurd ten gevolge van deze producten.

-Conformiteitsverklaring Enphase IQ7 & IQ7+

Conformiteitsverklaring Enphase IQ7a & IQ7X

-Conformiteitsverklaring SolarEdge

-Conformiteitsverklaring Growatt

GFDE

Zonnemarkt is aangesloten bij de Stichting GarantieFonds Duurzame Energie, dat biedt u de zekerheid dat uw investering in zonnepanelen goed voor elkaar is! Aangesloten leveranciers dienen  aan strikte voorwaarden te voldoen. Ze hebben ruime ervaring met levering en installatie van zonnepanelen, hebben aantoonbaar gemaakt dat ze hun financiën op orde hebben en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden. Kwaliteit, ervaring en financiele zekerheid zorgen ervoor dat u als eindklant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energie systeem.

Voor klanten, van wie het systeem is aangemeld bij de GFDE en die voor hun systeem het GFDE-garantiecertificaat hebben ontvangen, biedt GFDE tevens de volgende zekerheden. In geval van faillissement wordt de afhandeling van productgaranties en installateursgarantie door de GFDE overgenomen. Bij geschillen kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van de GFDE.

Wij melden uw systeem niet standaard aan bij GFDE, maar bieden iedere klant de keuze om hier gebruik van te maken. Zo kan een ieder zelf bepalen of aanmelding voor hem/haar een toegevoegde waarde heeft. Wij vragen doorgaans geen aanbetaling.

Hier vindt u het garantiereglement van de Stichting GarantieFonds Duurzame Energie, hierin vindt u alle voorwaarden gedetailleerd terug. Als u er voor kiest uw systeem bij GFDE aan te laten melden – dit kunt u op de koopovereenkomst bij ‘extra opties’ eenvoudig aankruisen – dan is dit reglement van toepassing na ontvangst van het GFDE-garantiecertificaat.