Deskundig advies
Zeer scherpe prijzen

Offerte zonnepanelen aanvragen

Bent u op zoek naar voordelige zonnepanelen voor op uw dak en wilt u verzekerd zijn van het beste advies en de beste prijs? Vraag dan snel een offerte voor zonnepanelen aan bij Zonnemarkt.
Ontdek ons aanvraagproces in 3 heldere stappen.

Advies op maat

U heeft zich ingelezen over de voordelen van zonne-energie. Misschien heeft u al flink wat verschillende zonnepanelen vergeleken en kijkt u inmiddels niet meer op van de omvangrijke keuze van het soort zonnepanelen: polykristallijne panelen, monokristallijne zonnepanelen, dunne film zonnepanelen of glas glas zonnepanelen. U weet precies hoe zonnepanelen energie opwekken, wat de ideale hellingshoek is en op welk dak u het beste de panelen kunt laten plaatsen. Maar nu bent u benieuwd wat de beste deal is voor zonnepanelen. U wilt graag zonnepanelen offertes vergelijken, zodat u weet wat de beste zonnepanelen zijn. Want de investering in zonnepanelen, dat is niet niks.

Vrijblijvende offerte zonnepanelen installatie

Wat dat betreft hebben wij goed nieuws. Bij Zonnemarkt kunt u vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aanvragen. Wij kunnen u helpen met een offerte op maat, die volledig is opgesteld aan de hand van uw situatie. Op basis van uw geschat verbruik in kWh kunnen we beginnen bij het begin: het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft.

Terugverdientijd zonnepanelen

Waar kunt u verder op letten bij de aanschaf van zonnepanelen? Ook daar helpen we u graag bij. Tijdens ons adviesgesprek gaan we een aantal belangrijke zaken met u langs. Naast uw verbruik bespreken we bijvoorbeeld ook de verwachte opbrengst en de terugverdientijd van zonnepanelen. Bijna klaar om die offerte aan te vragen, maar nu benieuwd hoe dat proces precies verloopt? Op deze pagina gaan wij in op verschillende aspecten rond het zonnepanelen aanschaffen en de zonnepanelen plaatsen.

Hoeveel tijd kost het om een offerte aan te vragen?

Bij Zonnemarkt kunt u vrijblijvend en snel een offerte indienen. Wat wij in eerste instantie van u nodig hebben zijn uiteraard uw persoonlijke gegevens, maar ook uw energieverbruik in kWh. Zo kunnen wij de meest accurate offerte voor u opstellen. Op basis van uw verbruik kunnen wij namelijk het aantal zonnepanelen berekenen. Als laatste vragen wij u om een gewenste installatiedatum, dan kunnen wij direct kijken wat er mogelijk is.

U kunt uw verbruik baseren op wat u in het vorige jaar heeft verbruikt. Als er een grote verandering heeft plaatsgevonden, kunt u ook uw gemiddelde verbruik berekenen door het verbruik van de laatste maanden erbij te pakken. Het is hierbij wel belangrijk dat u rekening houdt met het feit dat u in de winter meer stroom zal verbruiken dan in de zomer, gezien u uw woning of bedrijfspand langer zal moeten verlichten en meer gebruik zal maken van de verwarming.

Het aantal zonnepanelen dat past bij de hoeveelheid stroom die u verbruikt is altijd een schatting op basis van het gemiddelde dat zonnepanelen opwekken. Daarnaast zal u bij een lagere energierekening minder zonnepanelen nodig hebben. Ook moet er rekening worden gehouden met het aantal panelen dat geplaatst kan worden.

Zonnepanelen aanschaffen kan een flinke investering zijn. Daarom is het belangrijk om goed — en op maat — geïnformeerd te worden. Een offerte heeft u bij ons gelukkig snel aangevraagd. Wij gaan met uw aanvraag aan de slag en komen zo snel mogelijk bij u terug. Met meer informatie op basis van uw persoonlijke situatie, maar ook met een totaalprijs voor uw systeem op maat. 

Hoe verloopt het proces om een offerte aan te vragen?

Bij Zonnemarkt hebben we een proces van grofweg drie stappen. Van gratis advies, tot installatie. Zo simpel is het om uw zonnepanelen aan te schaffen bij Zonnemarkt.

Stap 1.
U kunt bij ons vrijblijvend een offerteaanvraag doen. Daarbij vragen we naast uw persoonlijke gegevens ook uw verbruik. Dan hebben we dat alvast.

Nadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen, helpen wij u graag met een gratis adviesgesprek. Het adviesgesprek heeft als doel om de informatie te verzamelen zodat we een offerte kunnen opstellen. Niet een offerte voor een gemiddelde situatie, maar specifiek voor uw situatie. Het gesprek kan zowel aan huis als telefonisch worden uitgevoerd. Indien het bij u aan huis is, kunnen we nog beter een persoonlijke offerte opstellen. Het voordeel van een adviesgesprek aan huis is dat we de praktische zaken beter met u kunnen doornemen. Het opmeten van het dak, het bekijken van de meterkast en het nagaan hoe we de bekabeling netjes kunnen aanleggen; het is allemaal een stuk makkelijker om ter plekke te doen. Onze voorkeur heeft daarom wel om een gesprek aan huis uit te voeren.

Aan huis of niet, tijdens het adviesgesprek kijken we naar de hoeveelheid stroom die u nodig heeft om uw energieverbruik te dekken en berekenen uw opbrengst. We gaan in op uw energierekening – en hoe we voor een lagere energierekening kunnen zorgen. Wij verkopen verschillende soorten panelen, dus ook daarvoor kijken we naar een goede match met u. Natuurlijk is het ook belangrijk dat we berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en ook de omvormer mag niet ontbreken. Als laatste kijken we nog naar de installatiekosten en wat de installateur bij u moet doen. U krijgt van ons een persoonlijke offerte toegestuurd.

Met de informatie over uw verbruik en de wattpiek dat het aantal mogelijk zonnepanelen kan hebben, kunnen we ook uw terugverdientijd van uw investering berekenen. Zo bent u verzekerd van een lagere energierekening, welke energieleverancier u ook hebt.

Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u van ons een persoonlijke offerte. Mocht u toch liever geen adviesgesprek aan huis hebben, dan kunnen wij u natuurlijk ten alle tijden ook telefonisch te woord staan.

Prijzen zonnepanelen vergelijken: de offerte check

Wanneer wij een offerte naar u sturen is dit geheel vrijblijvend. U hoeft niet gelijk de aankoop te maken. Zonnepanelen laten plaatsen is immers een flinke investering. Vóór u akkoord gaat kunt u nog een offertecheck doen waarbij u de prijzen en service van andere zonnepanelen installateurs kunt bekijken en vergelijken. Misschien dat u al eens eerder een offerte ontvangen heeft. U kunt daarbij ook al uw vragen stellen aan onze adviseurs. Wij vinden het geen enkel probleem om vragen over de verschillen in de prijs en het verschil in de kwaliteit tussen de aangeboden producten te beantwoorden. Onze adviseurs hebben namelijk kennis van onze producten, maar óók van de andere producten die verkrijgbaar zijn op de markt.

Is Zonnemarkt degene met de winnende offerte? Daar hebben wij alle vertrouwen in! Als u ook bent overtuigd van onze offerte, kunnen we nu aan de slag met de vervolgstappen. Grofweg zijn dit er nog twee.

Stap 2.
Bij akkoord met de offerte van Zonnemarkt kunnen we het systeem voor uw dak verder uitwerken. Dit doet onze afdeling werkvoorbereiding en planning. Aan de hand van de gegevens uit de offerte en het adviesgesprek stellen wij een onderdelenlijst op, inclusief montagemateriaal. Als onderdelen niet direct op voorraad zijn, worden deze alsnog nabesteld zodat alles aanwezig is op de dag van de installatie. De precieze levertijd van zonnepanelen hangt af van het model zonnepanelen dat u heeft besteld. Gemiddeld duurt het volledige proces zo’n 2 tot 3 maanden. Dit is een gemiddelde, dus u kunt uw adviseur altijd om de actuele installatietijden vragen. 

Onze afdeling planning kan in de meeste gevallen binnen 2 à 3 weken telefonisch contact met u opnemen om een installatiedatum af te spreken.

Stap 3.
De installatie doen we in vrijwel de meeste gevallen slechts in één dag. Wel zo fijn, want na de installatie kan het opwekken van zonne-energie gelijk beginnen. Zo kunt u direct genieten van groene stroom. Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen? Op deze pagina leggen we het proces aan u uit en wat onze verwachtingen zijn.

Hoe stellen wij uw offerte op?

Bij Zonnemarkt kunt u vrijblijvend en snel een offerte aanvragen. Daarbij kunt u uw verbruik in kWh en persoonlijke gegevens invullen. Op basis daarvan kunnen wij bepalen wat uw dak nodig heeft.

Naar aanleiding van uw offerteaanvraag plannen wij een adviesgesprek met u in. Op basis van dit adviesgesprek kijken we naar het volledige systeem wat past bij uw situatie. Uiteindelijk is het doel daarvan om voor een zo laag mogelijke energierekening te zorgen en beste zonnepanelen voor uw situatie. Het uiteindelijke zonnepanelen pakket hangt af van een aantal zaken:

  • Uw type dak, plat of schuin;
  • De manier van bevestigen, klikken of schroeven;
  • De nodige onderdelen om het volledige systeem te plaatsen;
  • Hoeveel zonnepanelen u wilt laten plaatsen;
  • Het merk zonnepanelen;
  • Hoeveel er in uw meterkast moet gebeuren;
  • De schatting van de kosten rondom de installatie.

Op basis van deze informatie maken wij een offerte voor u op. U kunt deze op korte termijn na uw aanvraag in uw mailbox verwachten.

 

Gratis dakscan aanvragen

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Deskundig advies
  • Zeer scherpe prijzen
  • Hoge service & keiharde garanties

Doe de gratis dakscan